Prirodna kozmetika "The Aromatherapist"

IMG_1341.jpg

U potrazi za prirodnom i kvalitetnom kozmetikom, naišli smo na divne ljude iz "The Aromatherapist", to su:

Vanja Kosanić – aromatherapist

Irena Stojimirović - Digital

Jovana Stepanović – Scenografija i Instagram

Borislav Milisavac – Marketing i komunikacija sa kupcima

Veljko Simaković – Preduzetništvo i dizajn

IMG_1320.jpg

Za početak smo ih pitali odakle dolaze:

All over the place. :) Vanja je odrastao u Mostaru, porodica mu se bavi travarstvom i ceđenjem ulja, pa je tako i krenulo njegovo interesovanje za biljke i njihove blagodeti. Preduzetništvo, dizajn, marketing, komunikacija sa kupcima = Veljko i Boris. Studirali u inostranstvu i proputovali pola sveta. Irena naš digitalni mag sa Dorćola i Jovana koja je tu za vizuale, scenografiju i Instagram svet.

Naši proizvodi su:

  • Intenz Serum za lice – (usporava starenje kože i pojavljivanje bora, rešava problem suve kože)  
  • Blush Serum za lice – (ne ostavlja masni trag, ublažava ožiljke od akni, smanjuje akne, rešava problem masne kože)
  • Hidrantna krema za lice-  za mešovitu kožu lica (ne ostavlja masni trag, pomaže dehidriranoj koži kojoj fali vlaga, smanjuje akne, pomaže kod problema masne kože)
  • Hranljiva krema -  za suvu kožu lica (smanjuje upalna stanja: crvenilo, ljuspice, suvu beživotnu kožu; ubrzava prirodnu regeneraciju, pomaže kod problema suve kože)
  • Tonik Jabuka ljubi Mentu – (za sve tipove kože, čisti kožu, sprečava akne)
  • Sans Orhan losion za telo – (pogodno za mame i bebe, pogodno za ljude sa osetljivom kožom, pomože kod suve ispucale kože)
  • Hippie Unicorn - losion za telo (podiže raspoloženje, miris jako drugo traje, brzo se upija)
  • Mak voli Geranum - losion za telo (ne ostavlja masni trag, brzo se upija, rešava problem suve kože)
  • Čempres prati Mentu – krema za ruke (ubrzava cirkulaciju, dezinfekcija, prevencija bora i upala)
  • Lavanda uz limun – krema za ruke (rešava problem crvene ispucale kože, prevencija bora i upala)

Početak svega ovoga se desio nekako spontano. Veljko i Vanja su osnivači, oni su ranije sarađivali na projektu Bio&Nega koji je sada naš premium proizvod. Boris je došao iz inostransva prošle godine, u isto vreme je Irena dala otkaz u jednoj od korporacija. Tako je došlo do ideje u našoj ekipi da počnemo novi projekat koji će biti sjajnog kvaliteta, prirodan, a opet dostupan svima. Želja da radimo iz srca i ono što nas čini srećnim. To želimo da prenesemo i na naše kupce. Sve procese radimo sami kako bi smanjili cenu proizvoda. Slikanje, dizajn, web strana, socijalne mreže, marketing, finansije… sve to smanjuje cenu. Pakovanja biramo tako da sastojci ostanu netaknuti, a izgled nam nije toliko bitan. Bitno je da može da kupi svako i da dobije željene razultate. Tako je nastao aromatherapist – priroda u bočici.

IMG_1329.jpg

Ono što naše proizvode čini posebnim jesu kvalitetni sastojci, bez hemikalija, Vanjino znanje da napravi formulu koja stvarno ljudima rešava problem i možda najvažnije rad iz srca. 

Proizvode koje izdvajamo jesu Serum za lice Blush i Hidratantna krema za lice.
Serum za lice Blush! Kombinacija kvalitetnih eteričnih ulja koja daju rezultate – rešavaju problem masne kože. To se uostalom može videti na utiscima za proizvod na web strani. Ništa lepše nego kada nekom pomognete da reši ono što mu ne prija.
Hidratantna krema za lice. Kako serum radi svoj posao radi noću, ova krema je zaštita preko dana. Time zaokružujemo priču za kompletnu negu od jutra do mraka. Lagana je, ne ostavlja masni trag, smanjuje akne i vlaži kožu. Naš moto je - balans! Imamo sreće jer sarađujemo sa Bio Špajzom, tako da se dosta naše ishrane bazira na makrobiotici. Kombinacija žitarica i povrća su deo naše svakodnevne ishrane. Kombinacija zdravih ugljenih hidrata i biljnih proteina. Prilično smo aktivni, Vanja i Irena su biciklu kad god mogu. Veljko i Boris na basketu, a Jovana šeta bebu svaki dan. :)

Zahvaljujući ovoj divnoj ekipi, imali smo priliku da isprobamo hidrantnu kremu, kremu za ruke Lavanda uz limun i Blush serum za lice.

IMG_1301.jpg

Hidrantna krema

Ova krema je namenjena svim tipovima kože. Kada je otvorite, prvo ćete primetiti njen prirodan i osvežavajući miris. Zatim teksturu ove kreme, koja nema uobičajenu gustu i tešku teksturu, kao većina prirodnih krema, već zaista laganu i vazdušastu.
Nanosi se na čisto lice, tako da sam se umila odmah nakon što sam iznjuškala sve. :) Potrebno je veoma malo kreme za celo lice. Pošto je moja koža i suva i masna u isto vreme, imam problem da pronađem kozmetiku koja mi odgovara, ali ova krema je fantastična! Zbog egipatskog geranijuma, koji reguliše lučenje masnoće, pogodna upravo i za suvu, i za masnu kožu. Namazala sam je ujutru i lice mi je ostalo mat tokom celog dana, a u isto vreme hidrirano i meko. Krema će ostaviti i blagi zaštitni sloj na koži, štiteći je od spoljašnjih uticaja.

IMG_1313.jpg

Krema za ruke Lavanda uz limun

Definitivno za one koji su, kao ja, opsednuti mirišljavim stvarima. Ova kremica neodoljivo miriše na limun i na sve bombone od limuna ovoga sveta! :) Fina je, hidrirajuća i odmah se upija, ne ostavljajući masan sloj. Odličan je izbor za one koji imaju problem sa suvom i ispucalom kožom. Sadrži ulja kokosa, susama, konoplje i eterična ulja limunske trave i lavande, kao i ulje palmarose.

IMG_1323.jpg

Serum za lice Blush

"Nanošenje ulja na kožu mnogima zvuči neprivlačno. Uglavnom se plašimo da će koža biti masna, lepljiva, začepljena i da su ulja preteška za njeno normalno funkcionisanje. Taj osećaj nije opravdan jer ulja mogu biti veoma lagana, a pritom intenzivno hranljiva za kožu."

Serum Blush je savršena mešavina prirodnih ulja, koji potpuno razbija mit da ulja nisu za masnu kožu. Sadrži ulje makadamije, lešnika, pšenične klice, konoplje, limuna, palmarose, čajnog drveta i egipatskog geranijuma. Ovaj serum je pogodan i za suvu, i za masnu kožu, jer reguliše lučenje masnoće. Ulje palmarose reguliše lučenje sebuma, a makadamija i lešnik pružaju koži bogatu hidrataciju. Kao što sam već pomenula, moja koža je i suva, i masna u isto vreme, tako da ga preporučujemo svima koji pokušavaju da nađu odgovarajuću negu za mešovitu kožu. Imala sam iskustva sa određenim proizvodima kod kojih si mi smetala neka ulja, dodatno mi sučeći kožu, ali kod ovog seruma to nikako nije slučaj! Nanosi se uveče na očišćeno lice, a već prvog jutra ćete primetiti da vam je lice mekše. Veoma brzo ćete moći da primetite kako vam se ujednačava ten, za šta su zaslužni ulje pšenične klice koje sadrži vitamin E, palmarosa i čajno drvo, koji imaju jako antobakterijsko dejstvo, kao i konoplja i geranijum egipatski, koji pomažu kod bora.

IMG_1338.jpg

Možete ih pronaći na:

Njihovom sajtu: www.aromatherapist.rs

Instagramu: @the_aromatherapis

 

 

Osmeh Orasi